Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика?

Скоро смятам да си купя Алфа Ромео 156 но промблемът ми е, че грам не отбирам нищо от коли... нямам и много познати които са на "ти" с нещата. Та въпроса ми е - като отида в една авто къща и ми дадът колата, аз мога да я закарам до избран от мен сервиз. Къде мога да я закарам? Аз съм от Пловдив и София ми е доста мътна - ако можете да ми кажете адрес или нещо такова, както и колко ще струва пълен преглед Също така какво мислите за кола от Горубляне? Някой знае ли дали там се предлага специално тази и дали си струва?
    Благодаря много!
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

За диагностика по-добре се обади на Бобо-0888 232 484 и се разберете
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

той примерно срещу заплащане би ли дошъл с мен на оглед?
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

аз досега съм си купувал 3 коли от Горубляне и съм доволен
        Иначе може да я закараш във ВантоТрейд, то е доста близо до Автопазара,

може да видиш и в раздела продава има една много хубава 156-ца на доста приемлива цена ...

Comment

Скоро Бобо ще си има проблем с вносителите от автокъщите. Така, че не го препоръчвайте, трябва ми жив...........

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
            Скоро Бобо ще си има проблем с вносителите от автокъщите. Така, че не го препоръчвайте, трябва ми жив...........
            Ако ги мислиш тия автотърговците на запад за балъци и че не знаят по колите къде има памет,много си се объркал,ама много...
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Първоначално публикувано от ne0
              Ако ги мислиш тия автотърговците на запад за балъци и че не знаят по колите къде има памет,много си се объркал,ама много...
              Ко?
              Аз му прая скрита реклама па ти ..... неква памет
              МИСЪНДЪРСТУУД

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Днес ходих да оглеждам една алфа - струва 8 000 - ноември 97-ма на около 155 000 км. Беше доста запазаена - по ходовата част и купето нямаше никакви забележки. Проблема беше в двигателя - собственика си каза че на 2 пъти е прегрявал двигателя и преди няколко дни му се е развалила гарнитурата и нещо по главата - влиза вода в буталата - едва я изкара от гаража. Според вас струва ли си ?
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
                  ?
                  Не!
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
                    Днес ходих да оглеждам една алфа - струва 8 000 - ноември 97-ма на около 155 000 км. Беше доста запазаена - по ходовата част и купето нямаше никакви забележки. Проблема беше в двигателя - собственика си каза че на 2 пъти е прегрявал двигателя и преди няколко дни му се е развалила гарнитурата и нещо по главата - влиза вода в буталата - едва я изкара от гаража. Според вас струва ли си ?
                    Ако ти приспадне от цената цената на ремонта по цялата галимация по глави и каквото там още е изпищяло, може
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И според мен НЕ!Това не е реалната цена за тоя модел!И не бъди сигурен,че ходовата част е перфектна?Километрите за мен са нереални!Пожелам ти успех в избора!
                      Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                      ------------------------------------------

Comment

Първоначално публикувано от mikoasp
                        И според мен НЕ!Това не е реалната цена за тоя модел!И не бъди сигурен,че ходовата част е перфектна?Километрите за мен са нереални!Пожелам ти успех в избора!
                        Еми щом трудно е излязла от гаража...може и да не е на много км
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                          Първоначално публикувано от mikoasp
                          Еми щом трудно е излязла от гаража...може и да не е на много км
                          тя хвърля вода от ауспуха ... едва прави компресия в двигателя ... той ако покара 1-2 километра и тва ше и е на колата....
                          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                          Fiat Bravo - 1,6
                          Hyundai i20 - 1,2

Comment

за 4000 лева я вземи

Comment

Working...
                            X